Zdaj se predvaja
opstv
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Poziv vsem politikom strank in list, ki se udeležujejo še enih zlaganih volitev

Zagotovo ste vsaj vodje političnih strank in list seznanjeni, da se v Sloveniji 
že dlje časa izvaja cepljenje zoper bolezen korona virus, ki naj bi povzročal 
bolezen KOVID 19. Zagotovo pa ste tudi seznanjeni, da vsi odgovorni na čelu 
s predsednikom zdajšnje Vlade zatrjujejo in to vsi veliki mediji propagirajo, 
da so vsa CEPIVA UČINKOVITA IN VARNA. 


Manj pa vas morda ve ali pa vas to ne zanima, da je Vlada RS podpisala 
proizvajalcu Pfizer naročilo za nabavo cepiv v katerem piše tudi tole: 


"S podpisom naročilnice podpisana sodelujoča država članica zagotavlja pogodbeniku Pfizerju, da je nepreklicno in brezpogojno vezana, da se obvezuje pogojem nakupne pogodbe, ki je sklenjena (ki jo je evropska komisija sklenila) v imenu države članice Slovenije vključno z odškodninskimi obvezami in odgovornostjo, omejitvami odgovornosti in izhodnimi pogoji kot so definirani v nakupni pogodbi.

c. Slovenija garantira, da bo zavarovala (odškodovala) osebe v skladu z členom 12. točke  nakupne pogodbe.

Slovenija priznava - razume - sprejema - da so cepiva , s cepivom povezani materiali, njegove komponente in njegove sestavine razvite pospešeno, zaradi urgentnih okoliščin, vsled COVID 19 pandemije, in da se bodo študije v zvezi s cepivom nadaljevale tudi po zagotovitvi cepiva. Slovenija nadalje priznava, sprejema, da dolgoročni stranski učinki in učinkovitost cepiva trenutno niso poznani, kakor tudi, da se lahko pojavijo trenutno še neznani stranski učinki."

Cel avtentičen dokument, ki smo ga prejeli v skladu z Zakonom o dostopu do informacij javnega značaja si lahko pogledate preko te povezave: 

http://www.gibanje-ops.com/datoteke/Pogodbafizer1.pdf

Klinične preiskave (III. faza) bodo potekale za različna cepiva različno dolgo, vse pa tudi v letih 2023 in 2024. 

1. Neizpodbitno dejstvo je, da so vsi odgovorni narodu lagali, ko so v cepilnih kampanjah in nasploh v medijih narodu razlagali, da so cepiva UČINKOVITA IN VARNA.

2. Neizpodbitno dejstvo je tudi, kar je najhuje, da nihče od naših cepljenih ljudi ni pred cepljenem podal INFORMIRANEGA SOGLASJA PO PISNI IN USTNI POUČITVI, kot to zahteva Ustava RS, Zakon o pacientovih pravicah, Nürmberški kodeks in Helsinška deklaracija, da zavestno in prostovoljno vstopa v medicinski poskus.  

To pa pomeni, da se nad našimi ljudmi izvaja s takim načinom cepljenja PREPOVEDAN MEDICINSKO ZNANSTVENI POSKUS, ki ga prepoveduje najvišji pravni akt države. USTAVA RS v svojem 18. členu.  

Ve se že dlje časa kaj vse povzroča ta zvarek, ko se ga vbrizga v človeško telo. 

https://m.planet-lepote.com/ poskodbe-po-cepljenju-prvic- priznane-tudi-v-uradnih- medijih/?fbclid= IwAR3Anol3ZqpmRXlwZxnmo9uaW2n7 7RcOO8eUb-W-O85_ DP9PXx282NtUzpI

Zanima nas, ker zdaj veste za storjena grozna kazniva dejanja, KAJ BOSTE STORILI NEMUDOMA, da se takoj USTAVI TA NEZASLIŠAN GENOCID NAD SLOVENSKIM NARODOM???

Se zahvaljujemo vnaprej za vaš cenjeni odgovor, ki ga bomo objavili na vseh naših kanalih. 

Vse dobro želimo! 

Ladislav Troha, začasni predsednik Gibanja OPS

Odgovori: 

6. aprila so se oglasili iz gibanja Zdrava družba. 

"Stališča gibanje Zdrava družba glede cepiv so javno znana. Še posebej nasprotujemo eksperimentalnim cepivom, brez dvojnih slepih študij in z neznanimi sestavinami. Do sedaj smo v zvezi s to problematiko storili vse, kar smo lahko storili kot civilna družba: protesti, upravni postopki, zakonski predlogi, ovadbe, zahteve za ustavno presojo, … Tudi v OPS ste lahko spoznali dejansko nemoč civilne družbe v sistemu, ki dobiva totalitarne značilnosti. Žal menimo, da nam je za ustavitev tega uničevanja ostala samo še ena možnost: v parlament izvoliti zadosti ozaveščenih ljudskih poslancev brez strankarskih interesnih ozadij.

Lep pozdrav,

Jure Pogačnik
Nestrankarska ljudska lista gibanja Zdrava družba"

Vprašanje je bilo: 

"Zanima nas, ker zdaj veste za storjena grozna kazniva dejanja, KAJ BOSTE STORILI NEMUDOMA, da se takoj USTAVI TA NEZASLIŠAN GENOCID NAD SLOVENSKIM NARODOM???"



8. aprila so nam odgovorili iz stranke Za ljudstvo Slovenije: 

"Pozdravljeni,

v stranki Za ljudstvo Slovenije smo odločno proti cepljenu za Covid in odločno za svobodo odločanja tudi glede vseh otroških cepiv. O tem za nas ni nobene dileme, niti razprave.

Vložili smo tudi dve celostni kazenski ovadbi vezani izključno na cepiva, z zahtevo za takojšnjo zaustavitvijo cepljenja, ker gre za njihovo dokazano eksperimentalno in več kot škodljivo "naravo".

Vse dokler nimamo neodvisnih znanstvenih študij o varnosti cepiv, jasnega odgovora o sestavinah v cepivih, le ta sodijo na smetišče zgodovine.

Vabimo vas, da si ogledate naslednje povezave:

https://l.facebook.com/l.php?u =https%3A%2F%2Ffb.watch%2FcfPt s3nZPG%2F%3Ffbclid%3DIwAR1F9sR LSIc3UIf7YkAPO470RXBPhWYiA6iM0 fsbfP30FLb-crFbMioE7VE&h= AT1iyAS_FaglmOWH8QDk-er0YUOprl DuMDp0IFwq9UOBGKlEa4UteTSFtoTn jReSfHd5dZr4zoGP8p-4YykIegjcBi KMIZa2l9vxHGp9kMddit- y5Cb7mnwUd-DiWau3rZM

https://l.facebook.com/l.php?u =https%3A%2F%2Ffb.watch%2FcfPw iMJGSy%2F%3Ffbclid%3DIwAR2xv46 Sv8GPc8wQu-Xh-pkgotk2f6ETLbrkj HCPzxBqGN3YDtxJZjjb6pU&h= AT1iyAS_FaglmOWH8QDk-er0YUOprl DuMDp0IFwq9UOBGKlEa4UteTSFtoTn jReSfHd5dZr4zoGP8p-4YykIegjcBi KMIZa2l9vxHGp9kMddit- y5Cb7mnwUd-DiWau3rZM

https://www.youtube.com/watch? v=u_eNjQJfuok

Prijazen pozdrav,

Esmeralda Vidmar, Za ljudstvo Slovenije"

Prosili smo jih 9.4. ob 01.12 minut, da nam pošljejo še dokazilo o vloženih ovadbah in morebiten odgovor Okrožnega državnega tožilstva v Celju in NPU kamor naj bi bile ovadbe vložene, dogovora še nismo prejeli. 


9. aprila so nam odgovorili iz stranke Naša dežela: 

"Spoštovani,

v stranki Naša dežela na cepljenje proti covidu-19 gledamo kot na svobodno izbiro posameznika.

Lepo vas pozdravlja,

PR ekipa Naša dežela"

Vprašanje je bilo kaj so naredili v zvezi s prepovedanim medicinskim poskusom, ki se izvaja nad našimi ljudmi, konkretno vprašanje pa izhaja iz zgornjega pisma. 

"Zanima nas, ker zdaj veste za storjena grozna kazniva dejanja, KAJ BOSTE STORILI NEMUDOMA, da se takoj USTAVI TA NEZASLIŠAN GENOCID NAD SLOVENSKIM NARODOM???"

Očitno imajo nekateri težave s funlcionalno pismenostjo ali pa se sprenevedajo. Glede na to, da stranko vodi gospa Pivec je ta suhoparen odgovor v popolnoma njenem manipulatorksem stilu. 

Čakamo še odgovore ostalih strank in list. 


Slike članka
Zadnje objave
Odlična novica - OPS TV se predstavi v videu
Poziv vsem politikom strank in list, ki se udeležujejo še enih zlaganih volitev
Plačilo s položnico
POSTANI DELEŽNIK OPS TV
VREDNOTE
Najbolj obiskano
1
O NAS
2
POSTANI DELEŽNIK OPS TV
3
Dokumenti OPS TV
4
VREDNOTE
5
Plačilo s položnico